27 Ocak 2017 Cuma

17 Ocak 2017 Salı

Günaydın

Az önce dizginlenemez bir insan olduğumu farkettim. Israrla bana dayatılanı reddediyor, kendi kararlarım doğrultusunda ilerliyorum. Aslında bunu farketmeye başladığım zaman biraz daha eskiye dayanıyor, ama ben onu depresyonun yarattığı vurdumduymazlık etkisi olduğunu düşünmüştüm. Şimdi anlıyorum ki aslında ben ne kadar kendimi kapatırsam kapatayım, benliğimden koptuğumu hissettiğim en dip anda bile ben burnunun dikine giden inatçının tekiyim. Resmen vurdumduymazlıkla karıştırdığım şey benim karakterimin en belirgin özelliği; özgürlük ihtiyacım! Ve bundan vazgeçmemek adına kalkan yaptığım inatçılığım. Peki bunu sabahın 5:47'inde aymamın sebebi günün aymaması olabilir mi?

16 Ocak 2017 Pazartesi

Esas Günün Şarkısı: Moddi Geliyor!!


Is Knowledge Really Great?

Bu bir reklam sloganı "Knowledge is Great". Ne reklamı olduğu biraz arama motorları kurcalanırsa bulunabilir. Ben biraz daha "Ignorance is bliss" taraftarıyım. Ne kadar az şey biliyor olursak o kadar mutluyuz. Sanırım o yüzden mutluluğum hiçbir zaman Sims çubukları gibi yemyeşil olmuyor.
En azından kendi kendini mutlu edebilecek yeterlilikte bir insanım. Sanırım.

Günün Şarkısı (Bonus)


15 Ocak 2017 Pazar

Kabuki Fırça

Bazen bir kabuksunuzdur. İçinde mevsimler yaşanan, fırtınalar kopan. Bazen o içinizde çıkan yangın yakar parmak uçlarınıza kadar. Kabuğunuz o kadar sertleşmiştir ki dışarı asla yansımaz. Sadece siz hissedersiniz birden içtiğiniz kaynar çayın içiniz yakmasi gibi verdiği acıyı. Ne oldu peki? Neydi o acı veren? Neydi sizi herşeyden koparıp kabuk bağlatan? Artık bir önemi yok. Olan oldu. Yapılacak tek şey bu kabukla yaşamayı öğrenip içten içe kurumayı ve yok olmayı kabullenmek. Belki de bu kadar kolay pes etmemeli. Bilmiyorsun nasıl kurtulacağını ve içinde kopan fırtınalar seni tahrip ederken çürüyorsun bir yanda. Kurtulman gerek. O an ne zaman ve ne zaman doğru an? Bunun bir önemi yok inan. Daha fazla bekleme sadece kurtulman gerektiğini hissettiğin an. Elinden geleni yap. Dışarı çık. Asla kendinle uzun süre başbaşa kalma. Koş. Oku. Yaz. Belki kabuğu kıracak kadar güçlü değilsin. Ama yine de ondan çıkabilirsin. Çünkü o kabuğu yapan da sensin.

13 Ocak 2017 Cuma

Göktaşı

Bugün kendimi biraz ölecekmiş gibi hissediyorum. Neden bir süredir böyle hissediyorum. Sanırım birazcık ilgiye ihtiyacım var.

Günün Şarkısı